Staffare AB söker

Mekaniker

till Luleå

MASKINKUNNIG MEKANIKER? PACKA NER SKIFTNYCKELN OCH SVÄNG FÖRBI!

Redo för ett utvecklande och utmanande jobb? Bra! Då kan du fortsätta läsa. Nu söker nämligen det växande och välmående Staffare AB efter en duktig mekaniker till verkstaden i Luleå.

Vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vår ständiga strävan efter att erbjuda våra kunder service i världsklass. Ett härligt gäng med högt i tak och grym sammanhållning väntar på din ankomst.

 

Kort om tjänsten

Vi letar efter en pigg och alert mekaniker med viss eller god erfarenhet av maskinreparationer. Hos oss kommer du att utföra service och reparation av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner, både inne i verkstaden och ute på fältet när det behövs. Här kan du räkna med ett stimulerande jobb med varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika fordon och märken.

En dag kan bland annat innehålla:

  • Servicejobb
  • Avancerad felsökning (el , hydraulik)
  • Stora och små reparationer

Hur är det att jobba hos oss? 

“Vi har en väldigt bra sammanhållning och jag uppskattar att arbetsuppgifterna är så varierande. Hos Staffare får man möjlighet att skapa personliga kundkontakter och våra gemensamma frukostar är ett trevligt plus i kanten.”

Om Staffare AB

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet försäljningskontor på Huddig AB:s fabrik med 1 anställd. Idag är vi ca 120 anställda och finns på 11 orter med fullserviceanläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå och Luleå. I Storvik, Västerås, Stockholm, Göteborg och Ängelholm har vi försäljningskontor.

Genom att tillhandahåller produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus är vi en stark partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Vem är då denna nya stjärna vi letar efter?

Förutom ett gott humör och att vara en bra lagspelare ser vi gärna att du har:

  • B-körkort
  • 3 års gymnasieutbildning
  • Kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Datorvana
  • Erfarenhet av liknande arbete är meriterande

Är du redo att ta på dig en ansvarsfull roll som mekaniker hos oss? Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor om tjänsten kontakta: Andreas Nordin, telefon: 070-312 14 00 mail: andreas.nordin@staffare.se

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi hanterar ansökningarna löpande.

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.