STAFFANSTORP

Servicetekniker

till Söderberg & Haak i Staffanstorp

Placering: Staffanstorp

Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande

Servicetekniker till Söderberg & Haak i Staffanstorp.

Vi söker en servicetekniker till vår anläggning i Staffanstorp med placeringsort Västra/Nordvästra/Norra Skåne. Du utgår från hemmet och verkar i ditt närområde i största möjliga mån. Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av
entreprenadmaskiner och traktorer både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och
registrering av arbeten.

Du utgår från Staffanstorp eller din hemort och bedriver arbetet i vår verkstad eller med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad eller traktorer och arbetar som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Om verksamheten

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Amazone, DALBO, Deutz-Fahr och Krone.
Läs mer på http://www.sodhaak.se

Har ni frågor och funderingar kan ni kontakta


Jonas Karlsson, Verkstadschef
046-259236, jonas.karlsson@sodhaak.se

Joachim Mårtensson, Servicemarknadschef
046-259237, joachim.martensson@sodhaak.se

Staffanstorp

Industrivägen 2,

245 34 

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.