AFFÄRSDRIVEN REKRYTERINGSANSVARIG.

till SMW Group i Göteborg

Placering: Göteborg

Sök senast: 2023-09-10

Vi kan det här med rekrytering, men nu vill vi bli ännu bättre. Är du personen som kan ta oss till nästa nivå? Här får du vara med och bygga upp affärer från grunden, coacha och stötta dina kollegor och utvecklas som ledare.

 

Din nya roll som rekryteringsansvarig

I din roll som rekryteringsansvarig bidrar du till SMW Groups fortsatta expansion i Sverige med fokus på försäljning och rekrytering. Du planerar och genomför aktiviteter och uppföljningar av bearbetade kunder på svenska marknaden med fokus på budget och resultat. Som rekryteringsansvarig kommer du ansvara för att bygga upp rekryteringsaffären och hjälpa till att rekrytera in fler till teamet i takt med att affären växer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Ansvar för att bygga upp rekryteringsaffären
  • Tillsammans med VD, skapa och genomföra strategier, försäljningsmål och planer för tillväxt. Du får även påverka och bidra till tillvägagångssättet och vilka verktyg/system som ska användas i rekryteringsprocessen.
  • Operativt ansvarig för leveransen i rekryteringsaffären
  • Initialt fokus att producera material och processer (utbildningsinnehåll, manus, koncept).

Som rekryteringsansvarig rapporterar du till VDn och utgår från ett av Sveriges mest hållbara kontorslandskap på Masthamnsgatan 21 i Göteborg där ca 24 personer arbetar. 

 

Vem söker vi?

Vi söker en positiv och driven affärsledare i Göteborg som älskar att leverera resultat. Du är kommunikativ och delar med dig av kunskap och idéer för att få andra att växa i teamet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som rekryteringsansvarig är det meriterande om du har erfarenhet av olika rekryteringssystem. 

Vidare ser vi att: 

  • Du är en affärsdriven person med dokumenterad försäljning och starkt kundnätverk.
  • Du har bred kompetens inom rekrytering- från start till mål samt som du bidrar med idéer och utveckling av rekryteringsprocessen.
  • Du täcker dina kostnader och kan snabbt bidra till affären.
  • Du är en trygg ledare som bidrar till fortsatt utveckling av säljteamet.

Om SMW Group

Vi tror på det vi gör, vi tror på våra anställda. Tillsammans har vi byggt upp SMW Group. Tillsammans utmanar vi varandra. Vi har gått från att vara annonsproducenter till att numera också vägleda kunder genom strategisk medieplanering, Employer Branding-kampanjer, filmproduktion och copywriting – tillsammans.  Läs gärna mer på vår hemsida https://www.smwg.se/

Har vi väckt ditt intresse? 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på ett par korta frågor. Vi tar inte emot ansökningar per mail. 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här  https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Saba Solomon på saba.solomon@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Göteborg

Masthamnsgatan 21


413 27 Göteborg

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.