ACCOUNT MANAGER.

till centrala Göteborg

Ett brinnande engagemang för att skapa goda kundrelationer. Ett driv som växer i takt med nya utmaningar. En positiv inställning kombinerat med en tävlingsinriktad ådra. Det tror vi är ingredienserna som behövs för att koka ihop en bra säljare. Har du vad som krävs?

 

Om tjänsten

För att passa som säljare är du inte rädd för att hugga i. Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter blir att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. I ditt dagliga arbete har du alltid ett starkt fokus på service som går hand i hand med din tävlingsinsikt.

 

Varför satsa på oss?

Hos SMW Group får du möjligheter att utmanas, utvecklas och pushas till ditt bästa jag. Du kommer arbeta med några av de bästa säljarna i Sverige. Bara en sådan sak!

 

Det som gör att du troligtvis börjar är:

 • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching
 • Fast lön samt marknadens bästa provisionsmodell
 • Flextid och fria timmar
 • Möjlighet att snabbt växa in i en KAM-roll
 • Tilldelade affärsmöjligheter
 • Möjlighet att jobba mot hela Europa

 

Men det som gör att du aldrig vill sluta är:

 • Våra säljtävlingar – nästa mål: Barcelona!
 • Utsikten från Göteborgs coolaste kontor
 • Företagsfesterna, en av våra specialiteter
 • Återkommande drinkvagn 15.00 varje fredag

Fortfarande inte helt såld?

Se vad vår stjärnspelare Christopher, Sales Manager, har att berätta om sin roll.

När jag började på SMW Group hade jag ingen erfarenhet av försäljning. Idag, fem år senare, har jag gått från att vara Account Manager till att titulera mig som Sales Manager, Coach och även delägare.”

”Sedan är det klart att tävlingar och andra förmåner leder till en rolig och laddad stämning också! Vi är ett drivet gäng som har väldigt roligt ihop – både under arbetstid och utanför jobbet. Pingis på rasten eller en match i Fifa, det finns alltid utrymme för mer skratt!”

Om dig

Vi vill veta mer om dig! Vad vi hoppas se hos dig är en glädjespridare som inte är rädd för att ta för sig – gärna att personer runtom dig beskriver dig just så. För att trivas hos oss bör du även vara en person som drivs av utmaningar, är ansvarstagande och professionell i din roll. Du bör givetvis även ha ett genuint intresse för försäljning och tjänsten som erbjuds.

Meriterande

 • Erfarenhet av försäljning/B2B
 • Arbetat inom mediabranschen
 • Är norsk- eller dansktalande

 

Intresserad? Hör av dig! Du kan enkelt ansöka via vårt formulär här nedan. 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring på sociala medier. På kort tid har vi etablerat oss som en kunnig samarbetspartner som skapar enkla och kostnadseffektiva möjligheter inom respektive område. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster och stärka arbetsgivarvarumärken genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

Ansök här

Theodor Ahdrian

Co-founder & CEO

theodor.ahdrian@smwg.se 

070-830 26 33

Göteborg

Masthamnsgatan 21


413 27 Göteborg

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.