LINKÖPING

Servicetekniker

till Söderberg & Haak TC

Placering: Linköping

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Servicetekniker till Söderberg & Haak TC

Söderberg & Haak i Linköping expanderar och förstärker nu med ytterligare en servicetekniker.
Tjänsten är varierande och utvecklande med stor frihet under ansvar.

Kort om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner och/eller entreprenadmaskiner, både på verkstad och ute på fält. Du följer serviceprocessen från början till slut, dvs från kundkontakt, felsökning, reparationer till registrering av arbetet.

Du utgår från Linköping och bedriver arbetet i verkstaden eller med din servicebil för att kunna bistå kunder direkt på plats. Tjänsten är omväxlande och utvecklande och innebär stor frihet under ansvar.

Tjänsten är på heltid och vi följer kollektivavtal.

Hur är stämningen på jobbet?

 

”Här får jag möjligheten att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med mina kollegor. En varierande och upplyftande vardag med nya utmaningar. Vi jobbar tätt tillsammans och har väldigt roligt under arbetstid!”

Vem är du?

Du har erfarenhet av lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik och svetsning är ett krav.

Då tjänsten innebär mycket resande med servicebil så är B-körkort ett krav och C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt. Du är noggrann, lösningsorienterad och tar ansvar.

Linköping

Idögatan 29

582 78 Linköping

Om Söderberg & Haak

Söderberg & Haak är en av Sveriges ledande privata aktörer inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet.

Vi marknadsför ledande varumärken såsom Komatsu, BOMAG, Amazone, DALBO, Deutz-Fahr och Krone. Söderberg & Haak ägs till 100 % av koncernen Mellby Gård AB.

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.