Vi söker

PRE SALES COORDINATOR.

till centrala Göteborg

Ja, det stämmer – du kommer ta del av utlandsresor, pingismatcher, oförglömliga AW:s, säljpriser och allt däremellan. Men det som gör det här jobbet eftertraktat är möjligheten att växa in i rollen som Account Manager på kort tid. Detta med hjälp av Sveriges bästa coacher. 

Vad kommer du göra hos oss? 

Som Pre Sales Coordinator är ditt uppdrag att ta täten och ringa kalla samtal som får hela Norden att lyssna. Du bokar möten åt vårt säljteam och prospekterar bolag med en magnetisk charm som ingen kan motstå. Du hanterar bokningar och schemalägger möten med en oöverträffad precision.

Är det allt, undrar du då? 

Nej, det stannar inte där! Att arbeta som Pre Sales Coordinator hos oss ger dig inte bara chansen att vinna grymma säljpriser, ta del av vår årliga utlandsresa och briljera på pingismatcher varje dag kl.15, nej det ger dig också möjligheten att avancera in i rollen som Account Manager. Här är du en nyckelspelare i bolagets framgång och din roll är avgörande för att vi ska lyckas nå våra mål.

Fortfarande inte helt såld?

Se vad vår stjärna Peter säger om att jobba hos oss.

”Jag började på SMW Group som Pre Sales Coordinator, där jag fick lära mig allt jag kan idag! Efter bara tre månader fick jag möjlighet att hålla i egna möten där jag efter kort tid faktiskt sålde den största första-affären i företagets historia, ofattbar känsla! Nu titulerar jag mig som Account Manager och ser fram emot framtiden!

Vem är du?

Vi ser gärna att du är bekväm med att ringa mot hela Norden och att du har någon form av eftergymnasial utbildning. Tidigare erfarenhet av att jobba med telefonförsäljning, försäljning eller kundtjänst är meriterande, men det viktigaste är att du är social, orädd och har en hög arbetsmoral. Vi letar efter en stjärna som inte är rädd för att ta initiativ och som vet hur man skapar framgång.

 

Vad som gör att du aldrig kommer vilja sluta: 

  • Våra säljtävlingar – nu mot nästa resmål i Europa!
  • Utsikten från Göteborgs coolaste kontor
  • Företagsfesterna, en av våra specialiteter
  • Sportiga och spännande företagsaktiviteter

 

Intresserad? Hör av dig! Du kan enkelt ansöka via vårt formulär här nedan. 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring på sociala medier. På kort tid har vi etablerat oss som en kunnig samarbetspartner som skapar enkla och kostnadseffektiva möjligheter inom respektive område. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster och stärka arbetsgivarvarumärken genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

Skicka din ansökan här

Theodor Ahdrian

Co-founder & CEO

theodor.ahdrian@smwg.se 

070-830 26 33

Göteborg

Masthamnsgatan 21


413 27 Göteborg

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.