Stockholm

Medicintekniker

EN VIKTIG PUSSELBIT FÖR VÅRDENS FUNKTION

Placering: Stockholm

Sista ansökningsdag:

2023-12-31

Nortech Medical grundades 2006 och vi har sedan dess vuxit både geografiskt och breddat vår kompetens. Vi är specialiserade på service av medicinsk teknik för vården och vill göra livet enklare för personer som arbetar inom vården. Vi stödjer vårdgivare, tillverkare och distributörer av medicinsk teknik. För oss är det viktigt med långsiktighet, vilket inkluderar att lyssna på, prata med och förstå behovet hos våra kunder för att hitta bra lösningar. Vårdens verktyg måste fungera! Underhåll, kontroller, service och support är därför viktiga pusselbitar.

Att arbeta med medicinsk teknik för vården ställer höga krav på oss som företag. Hos oss arbetar därför ett kunnigt team med rutinerade medicintekniker som alla brinner för sitt jobb. Vi erbjuder våra medarbetare en inspirerande resa och utveckling där deras drömmar får bli verklighet.

Du hittar våra medarbetare utspridda över hela landet. Just nu söker vi dig som är bosatt i Stockholmsområdet. Bor du på någon annan ort kan det även vara aktuellt lite längre fram men tveka inte att höra av dig redan nu.

Gemensamt för medarbetare är att vi jobbar efter samma mål ­– Vision 2025:

”Nortech Medical är den största och mest attraktiva arbetsgivaren inom medicinteknisk service i Sverige. Vi har de nöjdaste kunderna genom snabb support, tydlig närvaro och att vi alltid levererar den bästa lösningen över tid.”

 

Vi söker dig som:

  • Har minst två års erfarenhet som medicintekniker, alternativt serviceingenjör från leverantörssidan eller sjukhus.
  • Har intresse för teknikens användningsområde och vet att det är viktigt att förstå kundens behov och att hålla kunden informerad.
  • Har flytande kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska.
  • Har B-körkort.

 

Meriterande är:

  • Medicinteknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.
  • Erfarenhet från arbete med patientnära utrustning, exempelvis operation, anestesi, ultraljud, fysiologi eller röntgen.

 

Vi vill att du:

  • Är nyfiken, händig, gillar att utvecklas och har lätt för att lära och lära ut.
  • Är självständig och har god initiativförmåga.
  • Gillar att samarbeta med kollegor för att utbyta erfarenheter och hjälpa varandra.
  • Bidrar till en positiv atmosfär.

Vi är certifierade

enligt ISO 13485 och har genom åren fått en rad utmärkelser, exempelvis som Superföretag och DI-Gasell. Detta är vi väldigt stolta över. Vi vet att en bidragande faktor till dessa utmärkelser är att våra medarbetare brinner för sitt jobb. Deras glädje och engagemang smittar av sig på arbetet de utför och skapar kvalitet för våra kunder. Detta ser vi bland annat på våra höga kundbetyg.

Täby

Kemistvägen 10A

183 79 Täby

Vi erbjuder

Vi värdesätter vilja, kompetens och glädje. Vi tror att framgång nås genom trygga medarbetare som tillsammans jobbar mot samma mål. Våra värdeord Positiv, Respekt, Ambition, Teamwork och Ansvar – PRATA – genomsyrar allt vi gör. Du kommer att få arbeta i en organisation som ständigt förändrar sig för att passa in i en framtid som vi själva är med och skapar.

Vi tror på frihet under ansvar och därför får du som medicintekniker frihet att själv planera din arbetstid och ditt schema. Som medicintekniker får du möjlighet att växa, både i din arbetsroll och som individ. Du ansvarar för dina egna kunder och har direktkontakt med de kunder du jobbar för. Du kommer att få ett stort kontaktnät i hela Sverige, men också internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på sex månader. Placering: du utgår från din bostad eller vårt lokala kontor och kommer att göra resor främst i närheten av din bostadsort. Längre resor kan dock förekomma. För tillfället söker vi alltså medicintekniker i Stockholm – bor du någon annanstans, hör av dig ändå!

Vi hoppas att vi har fångat ditt intresse!

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev, båda helst på svenska. Skicka din ansökan genom att fylla i nedanstående formulär senast den 31 december 2023. Vi behandlar ansökningarna löpande. Tillträde så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 

Vid frågor, kontakta:

Martin Brenning, servicechef, tfn 010-498 98 57.

Patrik Ternerot, servicechef, tfn 010-498 98 87.

Annette Collin, HR-chef, tfn 010-498 98 89.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Mer om oss

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.