MOTION GRAPHIC CREATOR.

till centrala Göteborg

Placering: Göteborg

Sök senast: 2023-03-30

Älskar du den kreativa processen bakom riktigt snyggt content? Vi med. Längtar du efter en arbetsplats med kollegor att inspireras av och ha roligt med? Inte vi, för det har vi redan. Välkommen till världens bästa arbetsplats! 

 

Hur vi får din kreativa ådra att pulsera? Du får:

  • skapa och utveckla SMW Groups content i digitala kanaler, på sociala medier och på vår webbsida 
  • jobba mycket med animation, rörligt innehåll och klippning av film
  • skapa content för större projekt med kunder och dess varumärken

Mycket av rollen innefattar kreativt skapande i After Effects, men vi hoppas såklart du rör dig bekvämt i andra Adobe-program så som Premiere Pro, Photoshop, Illustrator och Indesign också. Ännu mer erfarenhet? Då kan vi bara tacka och bocka. 

 

 Hur är livet på SMW Group? 

”Mycket roliga aktiviteter, resor och tävlingar. Vi älskar att ha roligt tillsammans, och det genomsyrar hela atmosfären och känslan hos oss.”

 

Att jobba i ett av Göteborgs högsta hus innebär inte bara botemedel mot eventuell höjdskräck, utan även:

  • daglig dos av skratt
  • litet företag med stora ambitioner = utvecklingsmöjligheter som heter duga 
  • frukostklubb (alla dagar) drinkvagn (fredagar)
  • resmål och årlig bonus
  • team- och hälsofrämjande aktiviteter

 

I den här rekryteringen önskar vi att du som söker skickar med ditt CV och portfolio, gärna där vi kan se något grafiskt du skapat från grunden. 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring på sociala medier. På kort tid har vi etablerat oss som en kunnig samarbetspartner som skapar enkla och kostnadseffektiva möjligheter inom respektive område. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster och stärka arbetsgivarvarumärken genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

Välkommen med din ansökan

Annina Skatt

annina.skatt@smwg.se

072-004 16 39

Karolina Brodén

karolina.broden@smwg.se

073–310 36 64

Göteborg

Masthamnsgatan 21


413 27 Göteborg