Bli vår nästa Restaurangchef

Med stort hjärta och träffsäkra smaklökar!

Placering: Katrinelund

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande

Restaurangchef

Bli en del av vårt team och ge gästerna en hisnande smakresa kombinerat med förstklassig service vid natursköna Hjälmaren. En drömroll för den passionerade matentusiasten! Vill du dessutom ha en inspirerande arbetsplats med kollegor som älskar att göra andra glada? Välkommen till Katrinelund – någonting mer än en god middag serverad vid ett bord.

 

Hur ser tjänsten ut?

På Katrinelund öppnar vi portarna för allt ifrån konferensluncher och hotellfrukostar till läckra 4–10-rätters middagar. Vi är också stolta över att arrangera bröllop och julbord som får folk att jubla. Som restaurangchef hos oss kommer du att ha det ultimata uppdraget – att ge våra gäster förstklassig service och en matupplevelse att minnas. Men vänta, det finns så mycket mer att berätta om tjänsten!

Du kommer att jobba sida vid sida med våra briljanta mästerkockar Robert och Mark, tillsammans kommer ni att planera magiska kombinationer av smaker och drycker. Utöver att ansvara för inköp av samtliga drycker kommer du även att agera vägvisare för vår personal. Vi hoppas därför att du är förväntansfull över att få kliva in i en stimulerande ledarroll där du också blir en central del i rekryteringen av dina framtida kollegor.

 

Så vem är vår nya kollega?

Vi söker inte bara en lagspelare, utan en sann ledare. Du är den personen som alltid hittar lösningar när utmaningar dyker upp, och vi uppskattar din erfarenhet av att planera och leda personal. Och självklart älskar du mat och dryck! Du trivs i en fartfylld miljö och är redo att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Att jobba tillsammans som ett team är kärnan i vår framgång, och din smittsamt positiva energi och ditt ständiga leende sprider glädje till både kollegor och gäster. Körkort är ett måste eftersom vi befinner oss på en naturskön plats, lite avsides från kollektivtrafiken.

Så, varför vänta? Sök redan idag! Ta chansen att bli en del av vårt team och upplev Katrinelund på ett helt nytt sätt. Kom och njut av den fantastiska utsikten över Hjälmaren samtidigt som du får smaka på kökets gastronomiska underverk. Vi hoppas att vårt engagemang, ödmjukhet och kärlek till det vi gör får dig att uppskatta vår arbetsplats lika mycket som vi gör.

 

Nu till förmåner!

Vi erbjuder inte bara en, utan två kickoffer där vi samlar hela personalen. Dessutom har vi ett toppmodernt gym som du kan använda fritt. Vi har stängt över jul och mellandagarna, förutom nyårsafton då det blir full fart igen. Sena kvällar är ovanliga här och den fantastiska natursköna omgivningen är något vi är minst sagt malliga över. Du kan också förvänta dig givande utbildningar inom mat, dryck, försäljning och mycket, mycket mer.

Vad säger kollegorna?

“Om du vill utvecklas i din yrkesroll, men även som människa, kom till oss. Vi är en grym arbetsplats där alla ger allt för att stötta och hjälpa varandra, på arbetet men även privat om du vill. Den fantastiska miljön och naturen, den bjuder vi på.”

Ansök här

Katrinelund

Katrinelund 470,

715 92 Stora Mellösa

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.