KARLSBORG

Vill du ha Sveriges roligaste VD-jobb?

Karlsborgs Energi & Karlsborgsbostäder

VD till Karlsborgs Energi & Karlsborgsbostäder 

Vill du jobba som VD på en arbetsplats som aldrig blir långtråkig (klart du vill)? Är du en inspirerande ledare som är redo att utveckla Karlsborg till en ort som fler vill slå sig till ro i? Ja, men då kan rollen som vd för Karlsborgsbostäder och Karlsborgs Energi vara en match made in heaven för dig!

Vad innebär rollen?

Det här kan vara Sveriges (nåja, iallafall Skaraborgs) roligaste VD-jobb! Som VD för Karlsborgs Energi och Karlsborgsbostäder kommer du att vara en nyckelspelare för att utveckla Karlsborgs kommun till en ort man aldrig vill flytta ifrån. Karlsborg ligger i ett unikt läge med vatten och natur vart du än vänder dig – och här finns alla förutsättningar för att skapa en mycket attraktiv ort.

Rollen är väldigt varierande och vi kan garantera dig spännande och roliga arbetsdagar. Du kommer agera en sann inspiratör som får med sig sina medarbetare på tåget (på kommunens vision alltså och inte bort från Karlsborg). Som ett pulserande hjärta kommer du vara grundbulten i verksamheten och det är du som kommer ha koll på den ekonomiska utvecklingen. I denna roll kommer du att vara en del av kommunens övergripande utvecklingsarbete – spännande eller hur?!

Vad som gör livet extra trevligt hos oss: 

Som anställd hos oss får du en arbetsplats med bra förmåner, jobba med frihet under ansvar och stor flexibilitet i ditt jobb. Vi har även en aktiv festkommitté som arrangerar mycket populära fester. Fest är kul, men så är även friskvård, vilket vi jobbar med aktivt genom bland annat innebandy en gång i veckan. Vi lovar, du behöver inte vara ett proffs – på en gång iallafall.

Så här säger vår nuvarande VD om hur det är jobba hos oss:

Tjänsten präglas av variation. Den ena dagen är inte lik den andra. Du leder det lilla bolaget i den stora världen. Du har hjälp av ett skönt gäng med medarbetare som vill utvecklas och som tar ett stort ansvar för verksamheterna. Du är ledaren som får övriga medarbetare att växa. Du är en nyckelspelare i utvecklingen av Karlsborg ihop med kommunen. Du är i två branscher som är hetluften.”

”Det finns ett stort utrymme för initiativ och utveckling som genomsyrar arbetsplatsen. Mina medarbetare är på hugget och vill utveckla orten till dess rätta potential. Vi är lokalt förankrade och mina medarbetare har ett gott rykte på orten. Tillsammans kan vi uträtta stordåd.”

Vem är du?

Vi tror att ditt hjärta slår ett extra slag när du tänker på Karlsborg. Du är en naturlig, närvarande och rak ledare som har dokumenterad erfarenhet av liknande roll och du har goda kunskaper i företagsekonomi. Du tycker att det är utvecklande och roligt att leda och inspirera dina medarbetare och skapar med lätthet förtroende hos dina medarbetare. Du är en social prick som gillar att jobba med människor. Självklart är du en god kommunikatör som briljerar i det svenska språket, men du har heller inga bekymmer att kommunicera på engelska. Vi har ett krav, och det är att du har B-körkort för att kunna förflytta dig fritt, uppleva naturen och ha möten runt om i hela Karlsborg.

Som person är du lika drivande och självgående som du är rättvis och lyhörd. Du har inga problem att delegera arbetsuppgifter. Det är extra meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller energibranschen samt erfarenhet från kommunal verksamhet.

Om anställningen

Anställningen tillträdes enligt överenskommelse då vår nuvarande VD går i pension till sommaren 2023. Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår Styrelseordförande Rolf Andersson 070-632 26 94, rolf@sjoasen.se eller nuvarande VD Joakim Ahlin 070-274 68 91, joakim.ahlin@karlsborgsbostader.se

Välkommen att skicka din ansökan till rolf@sjoasen.se eller ansök enkelt här nedan. Sista ansökningsdag är 2023-02-15, urval och intervjuer sker löpande.

Vilka är vi?

Karlsborgs Energi har verksamhet inom fjärrvärme, fiber, elnät, elinstallation samt drift och underhåll av gatljus i Karlsborgs kommun. AB Karlsborgsbostäder utvecklar och förvaltar knappt 500 lägenheter. Vi är ca 30 medarbetare som får människors vardag att fungera samtidigt som vi är en viktig pusselbit i arbetet med att utveckla Karlsborgs kommun till en attraktiv kommun att bo, verka och leva i.

Här är allas engagemang, delaktighet och ansvarstagande framgångsfaktorer för att vi tillsammans skall erbjuda kommuninvånare och hyresgäster tjänster av god kvalité. Som medarbetare på Karlsborgs Energi och Karlsborgsbostäder kommer du till en trivsam arbetsplats med god laganda. Tillsammans skapar vi den stämning vi vill ha på vår arbetsplats. En lagom dos regler, sunt förnuft och en öppen dialog brukar vara en bra blandning för oss alla.

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.