KARLSBORG

Ekonom

till Karlsborgs Energi

Ekonom med känsla för kundservice? Se hit!

Karlsborgs Energi växer så det knakar, just nu söker vi en till kollega som kommer att ingå i vår ekonomiavdelning. Är du en utbildad ekonom med intresse för hållbarhet, miljö och kundservice? Då kan det här vara en tjänst för dig!

 

Om tjänsten

I rollen som ekonom kommer du hantera både ekonomi och administration, samt vara en drivande kraft hos vår kundservice. Du kommer även att vara involverad och driva vårt arbete med hållbarhet och miljö. Tjänsten kan även innehålla andra arbetsuppgifter inom vår verksamhet, som du jobbar mot tillsammans med vår administrativa chef.

Som anställd hos oss erbjuder vi 63 ATK-timmar per år, en friskvårdstimme per vecka, friskvårdsbidrag (2000 kr/år), jobbtelefon, flexibel arbetstid och tjänstepension.

Hur är det att jobba hos oss?

Jag jobbar inom ekonomiområdet och där ingår många varierande arbetsuppgifter, allt från löpande redovisning till bokslut och koncernredovisning samt budget, prognos och uppföljning. Ingen dag är den andra lik. Det händer mycket inom energibranschen så det gäller att hålla sig uppdaterad inom området vilket är både intressant och utmanande.”

”Vi är ett litet bolag med ett 20-tal anställda. Det bidrar till ett bättre samarbete eftersom alla är mer insatta och delaktiga i vad som händer inom bolaget och kommunikationen fungerar bättre då alla känner alla.”

Om dig

Som person gillar du att jobba med frihet under ansvar, du gillar ditt arbete och kan med lätthet identifiera vad som behöver göras. Du har ett intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Vi tror även att du har ett intresse för att hålla dig uppdaterad om vad som sker i branschen – nyfikenhet och engagemang är en nyckel för att trivas hos oss.

För att trivas i rollen som ekonom hos oss önskar vi att du är utbildad ekonom med relevant erfarenhet inom yrket. Du är en social och utåtriktad person som tycker om att jobba med människor och att knyta nya kontakter. Du är en person som inte har några problem med att kommunicera på svenska och engelska. Det är meriterande om du har vana vid att jobba i olika IT-system inom ekonomi och debitering. B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdes enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Kontakt vår administrativa chef Jessica Johansson på telefon 0505-17150, eller mail: jessica@karlsborgsenergi.se.

Maila din ansökan och cv till rekrytering@karlsborgsenergi.se eller ansök enkelt här nedan. Märk mailet med ”Ekonom”.

Sista ansökningsdag: 2023-03-01.

Om oss

Karlsborgs Energi har verksamhet inom fjärrvärme, fiber, elnät, elinstallation samt drift och underhåll av gatljus i Karlsborgs kommun. Vi består av ca 20 medarbetare som får människors vardag att fungera – samtidigt som vi är en viktig pusselbit i arbetet med att utveckla Karlsborgs kommun till en attraktiv kommun att bo, verka och leva i.

Ansök här