Vi söker

Transportledare

Placering: Flexibel

Sista ansökningsdag: 2023-12-20

Transportledare för ADR-trafik – gasen i botten, nu kör vi!

En föränderlig verksamhet fylld med utvecklingsmöjligheter, enorm laganda och ett hållbart arbetsliv. Hört talas om uttrycket att vara “spindeln i nätet”? Precis så kan vår nästa transportledare titulera sig; en nyckelperson för vår ADR-trafik. Frågan är bara, är det du?

Vad gör en transportledare på Börjes?

Det här är en roll som ger dig stor möjlighet till utveckling. Du kommer vara en viktig kugge i hjulet som planerar, samordnar och följer upp godsflöden och transporter. Transportledaren är viktig i alla led, i hela transportkedjan; från försäljning och offert till tillståndsansökningar och utföranden. 

Vårt sammansvetsade team längtar efter att bli fler! Ett gäng av erfarna, kundfokuserade och hjälpsamma transportledare söker nästa tillskott som också vill supporta och schemalägga våra chaufförers resor. Därtill innebär rollen ett tätt samarbete med våra kunder, där din uppgift blir att utveckla och förbättra transportlösningar.

Stämningen på jobbet?

“Man känner sig som en del av familjen på nolltid. Alla är hjälpsamma, välkomnande och stöttande. En skön känsla helt enkelt, men också totalt nödvändig. Jag känner ett stöd från mina chefer som vill att jag ska utvecklas i min karriär lika mycket som jag själv.” 

“Om jag trivs? Jag har jobbat i koncernen i 37 år, det tycker jag säger allt. Utanför jobbet anordnar vi dessutom massor av aktiviteter som bidrar till sammanhållningen; AWs, brännboll, padelturneringar och ibland resor.”

Fler saker som gör livet extra trevligt hos oss:

På Börjes jobbar vi aktivt med vår företagskultur för att hålla våra värdehandlingar levande i vår vardag. Här är några förmåner som våra medarbetare får ta del av:

  • Idrottsaktiviteter och idrottsevenemang som vi sponsrar 
  • Karriärcoaching 
  • Friskvårdsbidrag och hälsoundersökning 
  • Förmånscykel
  • Årliga julbord 
  • Utmaningar/tävlingar genom vår egna interna kommunikations-app 

Vem är du?

Vi är nyfikna på att veta mer om dig! Vi hoppas att du är villig att lära dig nya saker, utmana dig själv samtidigt som du gillar att hålla ett högt tempo – jobbet kräver nämligen mycket självständigt arbete, där du tar viktiga beslut som har stor påverkan på kundnöjdhet och ekonomi. 

Vi söker dig som har erfarenhet av transportbranschen, transportledning, speditör och/eller har en utbildning inom transportledning, logistik eller liknande. Du är serviceminded och förstår hur man driver utveckling tillsammans och genom andra. Du bör lätt kunna kommunicera på engelska och kan du dessutom tyska är det en merit. Men kanske det viktigaste av allt; en match med dina personliga egenskaper!

Börjes Logistik & Spedition

Vi är ett familjeägt företag med huvudkontor i Nybro, en filial i Erfurt, Tyskland samt kontor i norska Drammen. Våra kunder är industri- / handelsföretag och myndigheter med verksamhet i Norden och övriga Europa. Med egna fordon, fasta underleverantörer och ett väletablerat nätverk har vi både organisationen och resurserna för komplicerade transportuppdrag och helhetslösningar. Tillsammans med våra dotterbolag Börjes Speciallogistik AB, Emotion Logistics AB och Börjes Miljötransporter AB är vi en komplett logistikpartner. Vi är totalt över 300 anställda med en omsättning på över 700 MSEK.  

Vårt huvudkontor finns i Nybro men vi är öppna med placeringsort då vi även finns i områden som Skåne, Västkusten och Jönköping. Tjänsten är heltid, måndag till fredag och tills vidare. Vår vision är att vi ska bli Europas attraktivaste logistik företag för såväl våra kunder som medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vi hanterar och gör löpande urval på ansökningarna, så vänta inte med att ansöka!

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan anställning. Anställningen förutsätter en godkänd säkerhetsprövning. Svenskt medborgarskap krävs.

Kontakt

Ewa Roswall
Heart Managementchef, Service Center
070-976 40 83
Ewa.roswall@borjes.com

Ansök här

Tack för din beställning!

Vi återkommer med annonsutkast inom 24 arbetstimmar.